Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Nes

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Nes som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av boliger i Greåker
Gnr/bnr: 2077/24, 111.
Rehabilitering av fasade og vinduer på boligblokker i Lier kommune
Tranbylia 7 og 9 er boligblokker på henholdsvis 3 og 4 etasjer, det er til sammen 76 leiligheter i blokkene, pluss noe fellesareal. Samtlige vinduer skal skiftes, samt alle fasader som ikke har tegl. Det dreier som om ca 145 vindusfelt som skal skiftes, og ca 920m2 som vi ønsker å rehabilitere fasadene på.
Innvendig rehabilitering av bygninger i Bærum kommune
Berget (Tokerudkollen 35), Skaret (Tokerudkollen 37), Kastet (Tokerudkollen 39) og Juvet (Tokerudkollen 41) skal hovedsakelig ta for seg innvendig rehabilitering av bygningsmassen. BRA for de arealene som inkluderes i dette prosjektet er: 41 Juvet: 50,2 m2. 39 Kastet: 723,3 m2. 37 Skaret: 631,4 m2. 35 Berget: 6,4 m2.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.