Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Ås

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Ås som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Om og tilbygg av kommunale boliger i Slependen
Tanumveien 73 brukes i dag til boliger for Bærum kommune. I bygget er det i dag fem leiligheter med ett eller to soverom. Tiltakshaver ønsker at bygget skal inneholde fire leiligheter med minst tre soverom i hver leilighet. Alle leilighetene bør ha eget skjermet inngangsparti
Innvendig rehabilitering av bygninger i Bærum kommune
Berget (Tokerudkollen 35), Skaret (Tokerudkollen 37), Kastet (Tokerudkollen 39) og Juvet (Tokerudkollen 41) skal hovedsakelig ta for seg innvendig rehabilitering av bygningsmassen. BRA for de arealene som inkluderes i dette prosjektet er: 41 Juvet: 50,2 m2. 39 Kastet: 723,3 m2. 37 Skaret: 631,4 m2. 35 Berget: 6,4 m2.
Bybranndeteksjon i tett trehusbebyggelse i del av Son sentrum
Det planlegges å gjennomføre flere tiltak for å bedre brannsikkerheten innenfor planområdet, hvor bybranndeteksjon er et av tiltakene som er prioritert høyest.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.