Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Aremark

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Aremark som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utskifting av sengeheis ved bo- og omsorgssenter i Lillestrøm kommune
Prosjektet består av utskifting av 1 stk. MRL Translift sengeheis på Åråsveien 16B, 2007 Kjeller. Dagens heis med alt tilhørende utstyr skal skiftes ut. Bygningsmessige forhold som maling/ flikk av sjaktvegger og maling av sjaktebunn skal ivaretas av tilbyder.
Utskifting av biokjeler for omsorgssenter i Nore og Uvdal kommune
Nore og Uvdal kommune har to fliskjeler som skal byttes i en ny.
Ombygging av eksisterende kommunal bolig fra fire boenheter til tre større familieleiligheter i Bærum kommune
Dette tiltaket er en ombygging av eksisterende kommunal bolig fra fire boenheter med en ansatteenhet til tre større familieleiligheter. De fire boenhetene i øverste plan slås sammen til to, og ansatteenheten i underetasjen blir en egen leilighet.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.