Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Herøy

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Herøy som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etterisolasjon av loft med blåseisolasjon i boliger i Brønnøy kommune
Etterisolasjon loft med blåseisolasjon i 11 ulike kommunale boliger Brønnøy kommune
Ombygg fra hotell til leiligheter og nytt modulbygg (leiligheter) i Evenes
Ombygging fra hotell till leiligheter og nytt leilighetsbygg (modulbygg).
Renovering av tomannsbolig i Bodø
Gnr/bnr: 38/114, 40/54.
Renovering av tak på boligbygg i Rødøy kommune
Renovering av 500 kvm takshingel.
Oppgradering av kommunale boliger, ved tilleggsisolering utvendig og på kaldt loft, samt utskifting av av vindu og dører i Vevelstad kommune
Riving av eksisterende kledning, lekter og vindsperre. Deretter påforing, tilleggsisolering, ny vindsperre, utlekting, ny kledning og til slutt overflatebehandling med maling av ferdig fasade. I tillegg skal alle vindu utskiftes, og det skal legges ut tilleggsisolasjon på kaldt loft. Det er også forespurt opsjon på utskifting av alle ytterdører og balkongdører (på separat prosjekt).

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.