Alle aktuelle boligprosjekter i Skiptvet

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Skiptvet som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av reservestrømsanlegg ved flerbrukshall i Frogn kommune
Frogn kommune ønsker at Frognhallen skal kunne benyttes til evakuerte innbyggere ved en katastrofehendelse eller en annen årsak som medfører at innbyggere må flyttes fra sitt bosted. Bølgen er bygget bestående av Frognhallen og Drøbaksbadet. Det er Frognhallen som skal brukes til evakuering med garderobeanlegg, kjøkken, kafe og resepsjon i Drøbaksbadet. Kommunen ser for seg 4 dager evakueringsperiode i Frognhallen. Til kraftforsyning av Frognhallen skal det etableres aggregathus og tank i nærheten av nettstasjonsbygget utenfor Bølgen bad og aktivitetssenter. Det installeres et reservestrømsaggregat med dagtank og reservetank for kapasitet på 4 dagers drift.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.