Alle aktuelle boligprosjekter i Aremark

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Aremark som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Passiv brannforebygging på kommunale boliger i Asker kommune
Anskaffelsen omfatter passiv brannsikring og innstallering av brannalarmanlegg i en rekke kommunale boliger i den sørlige delen av Asker kommune, tidligere Røyken og Hurum kommune. Ca 30 adresser og ca 100 leiligheter.
Nybygg av to firemannsboliger i Ringerike
Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for bygging av to firemannsboliger over to etasjer, med tilhørende uteoppholdsarealer, lekeplass og parkeringsområde på bakkeplan.
Nybygg av kommunale leiligheter for større familier på Kambo i Moss
Det skal bygges 3 hus med 2+3+3 kommunale leiligheter for større familier i Stubbeløkkveien 29-33 på Kambo i Moss kommune.
Nybygg av blokkleiligheter på Langhus sentrumsområde i Ski, trinn 4
Gnr/bnr: 107/867, 86, 1148, 1 og 154/85. Totalt 259 leiligheter.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.