Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på anlegg i Hurdal

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Hurdal som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Grunnforsterkning; kalksementpeler i forbindelse med kvikkleireskredet på Ask i Gjerdrum kommune
Entreprenør for denne entreprise skal utføre installasjonen av kalksementpeler med 0,6 m diameter i doble ribber på tvers av skredgropa i henhold til tegning 050. Installasjonen av kalksementpeler skal utføres suksessivt i en alternerende rekkefølge som angitt på tegningen. Kalksementpelene skal installeres ned til berg. Dybde til berg vil variere og er i gjennomsnitt ca. 12 - 15 m. Forventet maks. dybde i området som skal stabiliseres er ca. 20 m. Entreprenøren må ha tilgjengelig utstyr som kan klare dybder ned til 25 m.
Rammeavtale for vintervedlikehold i Ål kommune
9 roder/delkontrakter. Det er mulig å innlevere tilbud på en, flere eller alle roder.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.